Welcome to
ErwinVanLun.com

Bemer micro-circulatie voor uw vitaliteit en gezondheid

18 artikelen, meningen en gedachtes over en (vaak bijzondere) ervaringen van gebruikers met de micro-circulatie systemen van Bemer. Door Erwin van Lun - Bemer Partner in Nederland en België

BEMER wint voor derde keer Red Dot Design Award

Bemer Horse Set With Woman

Nadat eerder de Bemer Pro Set en Bemer Classic Set een Red Dot Design Award ontvingen krijgt nu de BEMER Veterinary Line voor Paarden deze prestieuze design prijs in de categorie "product design 2017"

Bemer opent webwinkel voor online kopen van bemermat

Bemer webwinkel online kopen

Bemer biedt sinds kort de mogelijkheid om online een Bemer Set te kopen. In de Bemer webwinkel zijn er nu naast de Bemer Pro Set, de Bemer Classic Set en Bemer Veterinary (voor paarden) ook diverse accessories verkrijgbaar zoals een extra mat, de B.Spot, B.Sit of B.Pad of handigheden als een batterij en reistas. voor mobiel gebruik. Uiteraard krijgt u ook bij het online kopen deskundige begeleiding totdat u dit gezondheidsinstrument ten volste kunt benutten!

Eerste Nederlandse Bemer Pro Set financiering door Crowd Funding

Gerco Klein Bemer Crowd Funding

Woerdenaar Gerco Klein (47) heeft als eerste Nederlander met een Crowd Funding campagne zijn Bemer Pro Set bij elkaar gekregen.

Na een ziekbed van 27 jaar (zie campagne tekst), inclusief kanker, hartaanvallen en diabetes en met dagelijks gebruik van 23 pillen droomde Gerco nog alleen van een 'gewoon' leven. Toen hij in aanraking kwam met Bemer besloot hij zélf de verantwoordelijkheid voor zijn eigen gezondheid te nemen: hij wilde ook een Bemer. De financiering was echter een probleem.

Gelukkig kreeg hij al snel twee keer 600 euro aangeboden van zijn buurman resp. zijn ex-vrouw, genoeg voor de borg, waardoor hij de reguliere Bemer test periode in kon gaan. Met de Crowd Funding campagne kreeg hij 75 donaties waarmee hij het restbedrag kon bijbetalen. De donateurs gaven bedragen varieërend tussen de 5 euro en 300 euro en lieten ondersteunde berichten achter voor Gerco. Deze tekstjes waren vaak hartverwarmend; zo mooi om te zien hoe zoveel mensen zich zo achter een gezondheidswens kunnen scharen!

Inmiddels gebruikt Gerco de Bemer 9 weken en vertelt hij over de resultaten tot nu toe: "in eerste instantie kreeg ik meer energie en niet lang daarna verbeterden mijn INR waarden (trombose) waardoor ik in overleg met m'n arts mijn medicatie mocht afbouwen. Een paar weken geleden begonnen ook mijn diabetes waarden te verbeterden. Het kan allemaal toeval zijn maar het is wel opvallend dat al deze factoren heel lang stabiel waren en tegelijkertijd veranderden toen ik met de Bemer begon. Een leuke bijeenkomstigheid is dat ik nauwelijks meer koude voeten meer heb in bed! "

We wensen Gerco een hele goede gezondheid voor 2016!

Bemer debuut op gezondheidsbeurs in Bergen

Bemer op Gezondheidsbeurs in Bergen

Op de Gezondheidsbeurs in Bergen heb ik samen met collega Yett-Lou Stocking Korzen het micro-circulatie systeem van Bemer geïntroduceerd. We hadden een beurs-stand en een lezing van een uur over dit reuze interessante onderwerp waarover we allebei zo enthousiast zijn. De beurs werd georganiseerd door Ilona Borst van de Hart Cirkel. In het prachtige Blooming hotel, midden in de bossen, had zij zeker 350 man op de been gebracht.

We waren lekker vroeg aanwezig. Op de foto Yett-Lou die de basis van onze beursstand klaarmaakt. Daarna is het veeeel drukker geworden en hebben we geen tijd meer gehad om een foto te maken! (promise: volgende keer hebben we een betere foto wink)

Eerste Bemer bijeenkomst in Montfoort geslaagd

Bemer Bijeenkomst Montfoort

Gisteravond was de try-out voor het project 'Montfoort Gezond'. Behalve een aantal geinteresseerden waren er drie Bemer gebruikers die hun verhalen vertelden. Dat was bijzonder inspirerend. Dit is wat ze zoal vertelden:
"Vroeger had ik al slaapproblemen. Sinds ik de Bemer gebruik slaap ik veel beter",(vrouw, Bemert sinds april)

"Mijn moeder (van 80, Bemert sinds eind mei) was gevallen en had een hele dikke enkel. Ze heeft daar een paar dagen de Bemer op geplaatst maar met onvoldoende resultaat zodat ze toch maar naar de dokter is gegaan. Hij stelde vast dat er een ontsteking zat, schreef medicijnen voor, pijnstillers en medicamenten om de bijwerkingen te onderdrukken. De bejaarde dame in kwestie hoefde niet lang na te denken en zei: 'dat ga ik niet slikken" waarop de dokter helemaal verbaasd reageerde. Het leek hem zeer onverstandig. Vervolgens heeft ze nog drie dagen gebemert en waren de klachten zo goed als weg.

"Ik heb een grotendeels zittend beroep en ik beweeg eigenlijk veel te weinig. Een paar weken geleden was ik bezig met een verbouwing. Ik moest de hele dag flink werken en maakte allemaal bewegingen die ik normaliter nooit maak. Ik dacht: 'dat zal ik morgen wel terugkrijgen, dat wordt flink spierpijn. Maar helemaal niets. Volgens mij ligt dat echt aan die Bemer" - Man 56, Bemert sinds 8 maanden.

Bij Bemer Open Dag in Liechtenstein

Bemer Business Partners in Liechtenstein

Vorige maand was ik te gast bij de "Offen Tur Tag", de open dagen bij het internationale Bemer hoofdkantoor in Liechtenstein. We zijn er naar toe gereisd met een afvaardiging van de Nederlandse Business Partners (dat zijn er inmiddels 120) die hierboven op de foto staat.

Het was zo leuk om daar te zijn! This is were it all happens grin. Dit is waar, in althans mijn overtuiging, geschiedenis wordt geschreven in de westerse gezondheidszorg. Wellicht op dit hoofdkantoor misschien niet helemaal; hier werken de mensen waarmee ik zelf direct te maken heb zoals van marketing, delivery en accounting. Niet alles zit hier. De research wordt bijvoorbeeld gedaan in Duitsland wat ik zeker zo interessant had gevonden. En er gebeurt natuurlijk ook heel veel in de 50 landen waar Bemer inmiddels actief is (met inmiddels 12.000 business partners!).

Het programma in Liechtenstein was nogal intenstief: eerst 9 uur reizen met de auto, dan borrel, dan met collega business partners op stap. De volgende morgen enkele presentaties van Bemer en natuurlijk de rondleiding. Daarna de lunch en hup, weer 9 uur terug met de auto.

Het leukste vond ik om de mensen te ontmoeten van de afdeling verkoop wie ik regelmatig aan de telefoon heb zoals Diego Haas, senior trainer Christian Klinsky en natuurlijk Pit Gleim, één van de zoons van Bemer oprichter Peter Gleim, en in de board van het bedrijf. Zo mooi om te zien hoe krachtig al deze mensen zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat Bemer het laagste ziekteverzuim heeft van heel Liechtenstein (wat ook zo is). #dankbaar

Bemer ervaring bij psoriasis: eindelijk weer een korte broek!

Psoriasis voor en na Bemer behandeling

Dit is de ervaring van man van 56 uit Montfoort met psoriasis. Na 20 jaar psoriasis en na tientallen methodieken, crèmes en therapieën die onvoldoende aansloegen, behandelde deze man zich 5 maanden volgens het Bemer basisplan. De psoriasis is zo goed als verdwenen en voor het eerst kan deze man een korte broek dragen in de zomer.

Historie
"Rond mijn 35-ste werd psoriasis geconstateerd. Het ontstond eerst op mijn onderbeen, toen elleboog en daarna de nagels.
Nadat ik de eerste klachten kreeg werden de plekken steeds erger. Ik had eigenlijk altijd jeuk en kon nooit shirts met korte mouwen en korte broeken dragen. In ontspannen periodes, met weinig stress, zagen de plekken er rustiger uit; in drukke periodes waren ze roder en jeukten ze meer.

Van alles geprobeerd, zowel regulier als alternatief. Allerlei methodieken, cremes en therapieën. Zelfs een apparaat van 20.000 dollar hielp niet."

Lekker Chillen in Bemer Stoel B.Comfort

Bemer Partner Erwin van Lun in B.Comfort fauteuil

Hier zit ik in de B.Comfort, de stoel van Bemer, zeg maar fauteuil, van Bemer. Deze stoel heeft een ingebouwde bemermat en kan dus op dezelfde wijze worden aangesloten op de laatste generatie sets van Bemer de Bemer Pro set en Bemer Classic Set. De oudere Bemer 3000 (werd geleverd tot 2010) is niet compatible.

Raymond van Barneveld enthousiast over Bemer

AD - Raymond van Barnveld Diabetes en afvallenIn het Algemeen Dagblad van vandaag staat een artikel waarin staat dat meervoudige wereldkampioen darts Raymond van Barneveld dagelijks een Bemer gebruikt matras als therapie voor afvallen en tegen verschijnselen van diabetes.

Dit tot grote tevredenheid van Barney zelf grin.

Is het Bemer of Beamer?

Bemer en Beamer

Is het nou Bemer of Beamer? Indien u zoekt naar een systeem dat de micro-circulatie, de doorbloeding in de allerkleinste bloedvaatjes, optimaliseert, dan gaat het over Bemer. Heel gewoon op z'n Nederlands uitgesproken zoals beter, heler of nemer. Zoekt u iets dat een computerscherm op de muur projecteert, dan is het meer een beamer, dat u op z'n Engels uitspreekt.

Nieuwe attributen voor mijn Bemer presentaties!

Bemer Micro-Circulatie en Stethoscoop

Ik heb een stethoscoop en dokterstas op de kop getikt die ik heel leuk kan gebruiken in mijn presentaties over micro-circulatie en Bemer in Your Future Is Now! Sessies. De link met gezondheid en de bloedvaten lijkt me wel duidelijk!

Mijn Bemer Ervaringen tot nu toe

Bemer Ervaringen Flexibiliteit

Sinds 25 november 2014 heb ik een Bemer Pro Set in huis. Ik ben er meteen enthousiast mee aan de slag gegaan. Ik volgde niet helemaal het boekje, en ontdekte later ook waarom de guide lines zijn zoals ze zijn. Hier zijn mijn ervaringen tot nu toe:


  • Voelen: ik voelde niet zoveel van de behandeling zelf. In het begin niet en eerlijk gezegd nog steeds niet echt. Voel af en toe warmte, tintelingen, stroming, maar echt spectaculair (nog) niet. Wellicht is het zelfs nu nog wel iets minder dan in het begin omdat ik er nu ook helemaal niet meer op let.

  • Meer energie: Het eerste dat ik merkte is dat ik meteen véél meer energie kreeg. Na een week ging ik van trappen springen en in de stad had ik de neiging te rennen in plaats van te wandelen.

  • Knieën: niet lang daarna kon ik weer de diamantzit (of bliksemhouding of vajrasana) aannemen. De schade aan mijn meniscus uit 2011 en 2012 kan ik moeilijk bekijken zonder kijkinstrumenten wink, maar het 'getraumiseerde' weefsel er omheen werd weer in elk geval weer soepel zodat ik ineens weer zo kon zitten bij bvb massages. Na de zomer ga ik eens kijken of ik toch nog een operatie nodig heb. Als dat zo is, dan vertrouw ik dat ie in elk geval een stuk sneller zal herstellen dan als ik eerder een ingreep had laten doen.


Gezondheidsverzekering van GCN: gezond blijven in plaats van ziektes repareren

Logo Gezondheids Cooperatief

Dit is een mooi initiatief: het GezondheidsCooperatief. Uitgangspunt is een gezondheids (ziektekosten)verzekering op te zetten waarbij de mens in gezonde toestand centraal staat; die bovendien zelf verantwoordelijkheid neemt in plaats van een instantie die beslist over het lot. How cool is that? GCN geeft handvatten om de eigen verantwoordelijkheid invulling te geven door middel van het delen van ervaringen, ervaringsdagen, een eigen gezondheidsdossier en nog veel meer. De GCN is van plan 'in de nabije toekomst' de keuzevrijheid financieel ook mogelijk door de GezondheidsVerzekering op te zetten. Volgens hun website is het streven deze op 1 januari 2016 in te laten gaan.

Om de organisatie op te zetten en draaiende te houden werkt de GCN nu met lidmaatschap. Dat kost 50 euro per jaar. Eigenlijk een must voor iedereen die heel bewust gezond leeft en liever wat geld uitgeeft aan ziekte preventie dan aan heeel veel meer geld (direct of via belasting) aan mensen levenslang voorzien van (hele dure) medicijnen met allerlei bekende en onbekende bijwerkingen.Anyway, we gaan voor het positieve, we gaan voor gezondheid! Dit moet echt vorm gaan krijgen!

De volgende Ervarings- en Ontmoetingsdag is gepland op zaterdag 30 mei.

Wetenschappelijk onderzoek Bemer fysische vaattherapie

Bemer en Wetenschap

Dit artikel geeft een overzicht van het belangrijkste wetenschappelijk onderzoek met Bemer fysische vaattherapie. Sinds de technologische doorbraak met de introductie van de Bemer Classic en Bemer Pro in 2010 (die de Bemer 3000 vervingen) is het aantal wetenschappelijke studies snel gestegen. Nieuwe onderzoek bevat ook placebo en dubbelblind geteste experimenten.

Verslag uitverkochte Bemer Conventie in Keulen

Een leuke energieke video van de Bemer conventie in Keulen afgelopen februari. Helaas al uitverkocht toen ik me inschreef als Bemer partner, maar volgend jaar ben ik er zeker bij!!!!

pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 

+31 621 567 657 WhatsApp E-Mail All days 9:00am - 9:00pm (CET)