Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

Bemer ervaring bij psoriasis: eindelijk weer een korte broek!

Psoriasis voor en na Bemer behandelingDit is de ervaring van man van 56 uit Montfoort met psoriasis. Na 20 jaar psoriasis en na tientallen methodieken, crèmes en therapieën die onvoldoende aansloegen, behandelde deze man zich 5 maanden volgens het Bemer basisplan. De psoriasis is zo goed als verdwenen en voor het eerst kan deze man een korte broek dragen in de zomer.

Historie
"Rond mijn 35-ste werd psoriasis geconstateerd. Het ontstond eerst op mijn onderbeen, toen elleboog en daarna de nagels.
Nadat ik de eerste klachten kreeg werden de plekken steeds erger. Ik had eigenlijk altijd jeuk en kon nooit shirts met korte mouwen en korte broeken dragen. In ontspannen periodes, met weinig stress, zagen de plekken er rustiger uit; in drukke periodes waren ze roder en jeukten ze meer.

Van alles geprobeerd, zowel regulier als alternatief. Allerlei methodieken, cremes en therapieën. Zelfs een apparaat van 20.000 dollar hielp niet."

Bemer behandeling bij Psoriasis
“Een half jaar geleden kwam Erwin van Lun bij mij thuis. Hij is de zoon van een vriend van mij en ik vertrouwde hem. Hij was enthousiast over een product dat in Duitsland heel succesvol scheen te zijn maar in Nederland nog in de kinderschoenen stond. Na het aanhoren van zijn presentatie besloot ik direct een Bemer Pro Set te kopen.

Ik volgde het basisplan welke in het boekje stond en wat Erwin me had geadviseerd. In de eerste twee maanden had ik echter nog weinig resultaat. Bij het slaapprogramma dat ik vanaf de zevende week volgens schema ging gebruiken had ik wél het idee dat ik dieper kon slapen.

Vanaf de derde maand zag ik lichte verbetering in mijn psoriasis plekken; het leek wel of de ‘gewone’ huid er doorheen kwam. Dat was enigszins hoopvol maar eerlijkheidshalve moet ik ook zeggen dat psoriasis met vlagen erger en minder erg kan zijn.

In de vierde maand behandelde ik mezelf extra met de B.Light module die bij mij Pro Set werd geleverd. Ik behandelde me alleen op mijn rechterbeen om te zien of het effect had. Ik zag geen verschil dus ben ik er weer mee gestopt.

Aan het einde van de vierde maand probeerde ik een creme ‘Xamiol’ gedurende vier dagen waardoor de jeuk afnam maar stopte deze crème te gebruiken omdat ik het toch zonder creme wilde proberen. Wat wél opviel is dat mijn psoriasis daarna, in de vijfde maand Bemer gebruik langzaamaan verdween. Wellicht is het zo dat door de betere doorbloeding de creme direct aansloeg? Ik weet dat niet. In de zesde maand bleef ik de Bemer gebruiken en bleef mijn vernieuwde huid stabiel.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Voor het eerst in 20 jaar kan ik weer een korte broek en shirts met korte mouwen dragen. Ik blijf de Bemer dagelijks gebruiken om mijn gezondheid op peil te houden. Ik zou het iedereen aanbevelen.”

(deze man is bereid zijn verhaal met u te delen; bel mij op 06 21 567 657 als u hierin bent geïnteresseerd)

Let op: Hoewel Bemer wetenschappelijk bewezen de micro-circulatie, de doorbloeding van de kleinste haarvaatjes, weer op gang brengt, is het (nog) niet medisch bewezen dat Bemer psoriasis effectief is of zelfs geneest bij het overgrote deel van de patiënten. Hiervoor is langjarig onderzoek (typisch 6-8 jaar) vereist (en bijbehorende budgetten).

Los van Bemer: Hoewel er gevallen bekend zijn van patiënten bij wie daadwerkelijk alle psoriasis klachten verdwijnen, is er nog geen wetenschappelijke methodiek gevonden voor een gestandariseerde medische behandeling. Uw arts dient de diagnose te stellen. Zelf mag u op zoek gaan naar therapiën die bij u aanslaan.

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS