Welcome to
Your Future Is Now!

Lekker Chillen in Bemer Stoel B.Comfort

Bemer Partner Erwin van Lun in B.Comfort fauteuil

Hier zit ik in de B.Comfort, de stoel van Bemer, zeg maar fauteuil, van Bemer. Deze stoel heeft een ingebouwde bemermat en kan dus op dezelfde wijze worden aangesloten op de laatste generatie sets van Bemer de Bemer Pro set en Bemer Classic Set. De oudere Bemer 3000 (werd geleverd tot 2010) is niet compatible.

Zwitserland
De stoel is gemaakt door de Zwitserse fauteuil specialist Strässle is nauwe samenwerking met Bemer. Hij is alleen leverbaar in leer maar dan wel meteen luxe variant en in 15 verschillende kleuren.

Bemer B.Comfort Stoel Rood
Hoewel deze stoel in Nederland nog nauwelijks wordt gebruikt vindt hij in Duitsland wel gretig aftrek. Wellicht komt het omdat Bemer dat inmiddels een established brand is, een herkend en erkend merk, dat staat voor degelijkheid. Mensen zijn daar al veel meer dan hier gewend aan de dagelijkse 2x8 minuten per dag en dit even meepikken bijvoorbeeld op kantoor scheelt toch weer 8 minuten.

Prijs
Voor de prijs van deze stoel hoeft u het niet te laten. Voor slechts 3.330,- euro inclusief 19% Liechtenstein BTW heeft u al een B.Comfort in de huis. Dat is dan 2.798,32 als u m plaatst in uw bedrijf ten bate van de gezondheid van uw binnenlopende klanten, uw medewerkers en niet te vergeten, u zelf! Met een paar ziektedagen per jaar minder heeft u hem er al uit!

Kleuren
Bemer B.Comfort Colors
Dit zijn de vijftien beeldige kleuren waarmee de stoel uitgevoerd kan worden, speels genaamd met Engelse en Duitse termen door elkaar.

Gerelateerde postings

Alle Bemer postings


+31 621 567 657 WhatsApp E-Mail All days 9:00am - 9:00pm (CET)