Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

BEMER wint voor derde keer Red Dot Design Award

Bemer Horse Set With WomanNadat eerder de Bemer Pro Set en Bemer Classic Set een Red Dot Design Award ontvingen krijgt nu de BEMER Veterinary Line voor Paarden deze prestieuze design prijs in de categorie "product design 2017"

Wat hebben bedrijven als Leica, Bosch, Apple, Grohe, Mercedes, Loewe, Gaggenau en BEMER hebben met elkaar gemeen? Een Red Dot Product Design Award!

Bemer Veterinary Horse

Op de Red Dot design award, ‘s werelds grootste en beroemdste ontwerpwedstrijd met dit jaar 2017 duizenden inzendingen uit 54 landen, is BEMER in de categorie “product design” voor de derde keer bekroond met de felbegeerde trofee. Eerder ontvingen ook de Bemer Classic Set en de Bemer Pro Set een Red Dot. Een onafhankelijke en internationale jury werkten meerdere dagen intensief samen en gaf de BEMER Veterinary Line voor Paarden met de felbegeerde Red Dot voor hoogwaardig design.

Bemer Veterinary Set for Horses

Deze award is veel meer dan een eerbetoon aan de BEMER ontwerpteams. Design wordt tegenwoordig door economen beschouwd als een essentieel onderdeel van de bedrijfseconomie en wordt steeds vaker ingezet als een strategisch instrument voor groei van de onderneming. Of, zoals de voormalige IBM president Thomas J. Watson het stelde: “Goed design is een goede zaak.” Kijkend naar de lijst van de Red Dot winnaars is te zien dat de ondernemingen allen bijzonder goed renderen: een goed ontwerp is een unique selling point. Bemer is trots zich opnieuw in de lijst van succesvolle bedrijven te staan!

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS