Your Planet Sustainable?Your Tribe Harmonious?Your Life Vibrant?
Future Proof Ideas since 2005, by Erwin van Lun

Bij Bemer Open Dag in Liechtenstein

Bemer Business Partners in LiechtensteinVorige maand was ik te gast bij de "Offen Tur Tag", de open dagen bij het internationale Bemer hoofdkantoor in Liechtenstein. We zijn er naar toe gereisd met een afvaardiging van de Nederlandse Business Partners (dat zijn er inmiddels 120) die hierboven op de foto staat.

Het was zo leuk om daar te zijn! This is were it all happens grin. Dit is waar, in althans mijn overtuiging, geschiedenis wordt geschreven in de westerse gezondheidszorg. Wellicht op dit hoofdkantoor misschien niet helemaal; hier werken de mensen waarmee ik zelf direct te maken heb zoals van marketing, delivery en accounting. Niet alles zit hier. De research wordt bijvoorbeeld gedaan in Duitsland wat ik zeker zo interessant had gevonden. En er gebeurt natuurlijk ook heel veel in de 50 landen waar Bemer inmiddels actief is (met inmiddels 12.000 business partners!).

Het programma in Liechtenstein was nogal intenstief: eerst 9 uur reizen met de auto, dan borrel, dan met collega business partners op stap. De volgende morgen enkele presentaties van Bemer en natuurlijk de rondleiding. Daarna de lunch en hup, weer 9 uur terug met de auto.

Het leukste vond ik om de mensen te ontmoeten van de afdeling verkoop wie ik regelmatig aan de telefoon heb zoals Diego Haas, senior trainer Christian Klinsky en natuurlijk Pit Gleim, één van de zoons van Bemer oprichter Peter Gleim, en in de board van het bedrijf. Zo mooi om te zien hoe krachtig al deze mensen zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat Bemer het laagste ziekteverzuim heeft van heel Liechtenstein (wat ook zo is). #dankbaar

Reacties

Gerelateerd

Alle Bemer postings


Twitter
RSS